Kamp dag 1

Vandaag vertrokken van het clubhuis op weg naar Zandvoort. De drukte viel mee onderweg dus iedereen was op tijd bij ons vakantie adres voor een week.

Nadat alles uit de auto’s en de bus gehaald was werd het toch echt wel tijd om wat te gaan eten. Onze zelf meegebrachte lunch opgegeten. Na de lunch op onderzoek uit gegaan en verder hebben de meeste jongens een spel gespeeld waar wij en ook zij eigenlijk niets van begrepen maar het was wel erg leuk.

Als avondeten hadden we een heerlijke groentesoep met lettervermicellie, broodje knakworst en een broodje frikadel. Na de nu nog niet verplichte corvee naar het strand geweest waar de echte waaghalzen een duikje in de zee namen. In de regen terug gelopen, gedoucht en nu nog even lekker keten in de slaapzaal.

 

groetjes van de zwarte lansslijpers, groene harnaspoetsers en de rode vaandeldragers.