5 september overvliegen

De 2e opkomst staat altijd in het teken van het overvliegen. Dit betekent dat de oudste kinderen doorstromen naar het volgende, het oudere, onderdeel. Bij de zonnestralen vlogen er 6 meiden over en er kwamen er 2 terug.

De ochtend begon met het overvliegen van de bevers naar de welpen. De bevers werden op een band rond de speeltuin getrokken en zij mochten over de zo geheten Slaglijn lopen. Bij de zonnestralen hebben we hierna een kennismaking gehouden en wat spelletjes gedaan.

Aan het eind van de ochtend was het tijd voor onze oudsten om over te vliegen naar de scouts. Dit was verzorgd door de explorers en de toen bijna ex welpen werden lekker vies van een modderparkourtje en een zeepbaan waar zij overheen moesten glijden. Dikke pret en iedereen wilde dit doen!!