NL-DOET – NL GEDAAN

Zaterdag 16 maart hebben vrijwilligers geholpen met het schilderen en opknappen van de binnenkant  van ons clubhuis “de Duinpan”. Er zijn tochtlatjes voor de ramen geplaatst, de tafels zijn geschuurd en in de grondlak gezet. De wand in het Beverlokaal is verder geschilderd en het hek rondom het terrein is aangepakt.

nl-doet-2013-1
De vrijwilligers hebben  ontzettend hard gewerkt en de Be Pals waren dan ook heel blij met deze helpende handen. Gelukkig werden de mensen voorzien van koffie, thee en cake. De lunch werd verzorgd door onze onvolprezen kok en secretaris Henri van Dun. Er was soep, er waren heerlijk belegde broodjes en men kon uit diverse frisdranken kiezen.
Na gedane arbeid was het goed uitrusten onder het genot van een drankje en versnaperingen.
De kinderen van de vrijwilligers werden opgevangen door Monique en Mieke Klein. De pannenkoeken die zij gebakken hadden werden door de kinderen lekker opgesmuld maar ook nog eens rondgedeeld onder de volwassenen. Heerlijk.
De padvindsters hadden hun opkomst rond het kampvuur gepland. Daar werd ook nog soep gekookt en brood gebakken boven het vuur. Het was zo sfeervol en gezellig rond de kampvuurcirkel dat voorbijgangers er door werden aangetrokken en zich tussen de padvindsters schaarden. We hopen dat deze mensen zich ook weer bij de Open Dag melden.

Klik hier voor meer foto’s.

Binnenkort komt er nog een vervolg om op een zaterdag om het schilderwerk af te re ronden

Vrijwilligers bedankt.

nl-doet-2013-3 nl-doet-2013-2