De Vereniging * Voorzitter

Voorzitter

Beste lezeres/lezer,

Mijn naam is Roger Gielisse en ben sinds 2002 gekozen tot de groepsvoorzitter en voorzitter van de beheersstichting van deze onwijze leuke groep.
Ik ben geboren in 1956 en getrouwd met Mirjam de hopper van onze groep.
Sinds lange tijd ben ik al actief binnen deze Scoutinggroep. In 1983 ben ik bij de groep gekomen als verkennersleider. Vanaf 1990 maak ik al deel uit van het groepsbestuur / stichtingsbestuur om gezamenlijk met andere bestuursleden bezig te zijn voor onze groep. Rond 1990 heb ik de Welpen onder mijn hoede genomen. In 1993 heb ik dit stokje overgedragen aan Mirjam waarna ik de functie van groepssecretaris en huismeester op me heb genomen.
Daarnaast heb ik enkele jaren explorers begeleid. Al met al ben ik met nog steeds veel plezier ruim 25 jaar binnen de scoutinggroep actief. Vanuit mijn rol als voorzitter richt ik mij nu op de verdere professionalisering van onze scoutinggroep, de begeleiders en de ontwikkeling van de toekomstplannen voor de groep.