Koning Arthur en de ridders van de ronde tafel weekend

Koning Arthur en de ridders van de ronde tafel

 

Beste ouders en welpen

Het is weer tijd voor een weekend met scouting.
We willen dit weekend wat langer maken en starten dus al op vrijdag avond 13 juni om 19.00 uur het weekend is zondag 15 juni om 14.00 uur weer afgelopen.
Het thema van het weekend is het zelfde als het kamp zodat we alvast wat ridderopleiding genoten hebben voordat we op kamp gaan.
In de bijlage treft u een bagage lijst aan. Het is niet toegestaan om tijdens het weekend elektronisch speelgoed, mp3 spelers of telefoons mee te nemen.
Helaas heeft de leiding een drastische beslissing moeten nemen inzake het meenemen van snoepgoed. De laatste tijd word er echt heel veel snoepgoed meegenomen op kamp en op een weekend dit resulteert in kinderen die de hele nacht snoepen met als resultaat buikpijn, overgeven en vaak de rest van het weekend niet meer mee kunnen doen met het programma.
Er mag nog wel snoep meegenomen worden maar dat moet ingeleverd worden bij de leiding er wordt dan gedurende het weekend genoeg snoep uitgedeeld uit deze snoeptrommel. We hebben afgelopen zaterdag de welpen hiervan op de hoogte gesteld. We hopen op uw begrip en medewerking.

Wilt u voor woensdagavond 21.00 door geven of uw zoon wel of niet deelneemt aan het weekend.

Wanneer: vrijdag 13 juni 19.00 uur t/m zondag 15 juni 14.00 uur
Waar: ons eigen clubhuis

 

Tot vrijdagavond de welpenleiding