Scouts naar de RSW

Afgelopen zaterdag 18 en zondag 19 april werd de jaarlijkse Regionale Scoutingwedstrijden georganiseerd. Het thema van de RSW was dit jaar Expeditie Ghana. De RSW word georganiseerd door de diverse groepen uit de regio Den Haag. Tijdens dit weekend gaan de scouts in de leeftijd van 11 tot 15 jaar met elkaar de strijd aan om de Scoutingwedstrijden te winnen. De scouts kunnen door middel van kamp opbouw, het lopen van een hike en diverse spellen punten verdienen. De winnaar van de RSW en de nummer twee mogen naar de Landelijke scoutingwedstrijden in Baarn.

Het phoenixvendel eindigde op de 12e plaats. De jongens van de Bosgeuzen eindigde op de 16 en 17e plaats.

Het scoutsteam van de Bepals was verantwoordelijk voor het thema team. Ze verzorgde diverse momenten waarin het thema van Expeditie Ghana naar voren kwam.
rsw2015  rsw2015 3

rsw2015 2