Moordzaak….. ;-)

Dag Javarust leden en meelezers,

 

10 maart hebben we programma gepland en ben ik gevraagd om iets te bedenken. Dat doe ik graag. Na de ontsnappingskamer is het nu tijd voor het Moordspel.

 

Moord op de tennisclub

 

Dit moordspel speelt zich af op de tennisclub. Ook dit jaar heeft de gezelligste tennisclub van het land weer het grote zomertoernooi georganiseerd, waar alle leden van de club met veel belangstelling zich elk jaar voor aanmelden. Echter dit jaar werd op de afsluitende feestavond, net na de prijsuitreiking van de kampioenen, de kampioen bij de mannen Charles de Hooghe dood aangetroffen in de doucheruimte van de herenkleedkamer van het clubhuis. Dokter Steenhoven (ook lid van de club en gelukkig nog aanwezig) en rechercheur de Wit komen snel ter plaatse en constateren dat Charles is vergiftigd.

De deur wordt direct afgesloten, omdat de kans 100% is dat de dader zich tussen de aanwezigen bevindt. Het gif is namelijk zeer snel werkend en sinds de prijsuitreiking is er nog niemand vertrokken.

 

Wie heeft deze gewetenloze moord op onze grote kampioen op zijn of haar geweten ?

Al snel blijkt dat de club niet alleen maar gezelligheid kent. Veel van de aanwezigen blijken onderling op voet van oorlog te verkeren, donkeren geheimen te hebben die het daglicht niet kunnen verdragen en gunnen elkaar het licht in de ogen niet. Een moord is dan wellicht toch wat sneller gepleegd dan aanvankelijk gedacht.

 

Wie lost deze moordzaak op ?

 

Dit spel gaan we spelen. We hebben 15 mensen nodig voor alle taken en rollen. Aanmelden dus. Dat kan bij Mieke of mij.

 

Tot 10 maart

 

Rob