Kennismaking met De Speurders.

16 september 2023.


De Speurders maken kennis met De Speurders.


Na de lange vakantie en het overvliegen, vond de leiding het weer tijd dat iedereen elkaar weer iets beter leerde kennen. We begonnen met een hartstikke leuke geheugenkraker, want alle nieuwe Nesten leerden elkaars naam zonder onderbreking opzeggen. Daarna was het tijd voor een onvervalst potje Slangentikkertje waarbij iedereen iets langere armen kreeg…..
Bij het Krantenmep mocht de middelste welp een andere welp hard op de knieën slaan als zijn naam werd gezegd. Dat kon voorkomen worden als je snel een ander zijn naam riep. DE namen leerden jullie goed, maar soms verwarden jullie wel iemands hoofd voor zijn knieën.
Na de limonade gingen we naar het bos voor een interviewspel en een reaktiespel. Bij het laatste spel had iedereen de handen op de rug en mocht degene in het midden je uit de tent lokken. Als hij een schijnbeweging maakte waardoor je je handen liet zien was je af en als de bal gegooid werd moest je die opvangen. Dit spel ging echt waanzinnig goed en kreeg twee terechte “coole “ winnaars.