De Open Buurt Dag 2023.

De Open Buurt Dag 2023.
Familie Editie.
Een beetje regen houdt een Scout niet tegen en vandaag maakte ook de familie kennis met dit Scoutingmotto. Vaders en moeders en andere familieleden hadden veel plezier in alle activiteiten.
We zagen vaders en moeders met hun kinderen hout bewerken en daarna genieten van een pannenkoek. Bij het kampvuur moest er zelf gewerkt worden, want die marschmellows roosterden zich niet zelf en ook hier kreeg de leiding hulp van enthousiaste familieleden.
Bij het schmincken en het snoepsjoelen ontstonden weer de traditionele wachtrijen, maar met een bordje poffertjes in de hand was dat goed te doen. Sommige spelletjes, zoals het grote Twister en het Kussengevecht, kregen een extra dimensie door alle nattigheid, maar gelukkig hebben we altijd genoeg theedoeken in huis.
Volgens onze jeugdleden was de speurtocht “ kikke “ en ook de spelletjeshoek met het grote Jenga en het verticaal Ringwerpen werd goed bezocht.
Naast de vaste leiding van de groep en de Flexpoolpeople kregen we vandaag ook hulp van andere ouders en familieleden en die waren vandaag onze levende paraplu !