Pannenkoek Bak Wedstrijd.

3 februari 2024.
De Pannenkoekbakwedstrijd.
Vandaag hadden Maylo en Gaby een gave opkomst voor jullie in petto. We gingen pannenkoeken bakken, maar als wedstrijdelement moest je een zo hoog mogelijke stapel maken.
Deze opkomst werd meteen gebruikt om iedereen weer te leren omgaan met onze Colemanbranders.
Eerst gingen we met z’n allen gezellig naar de Appie en onderweg werden alle hoogtepunten van de afgelopen week uitbundig besproken.
Terug op het clubhuis gingen alle bakduo’s hun spullen uit het materiaalhok halen en daarna namen we de veiligheidsregels nog eens door. Al gauw hadden enkele groepjes hun gele vlam opgepompt tot een mooie blauwe vlam en toen kon het bakken beginnen. Er werden traditionele pannenkoeken gebakken door Hanna, Emma, Charlotte en Emer, maar Guusje en Brina gingen voor de American Pancakes. Mary en Emmely bakten allerlei verschillende figuren en Kesha en Lotte bakten zeer originele Enveloppe pannenkoeken. Ëén was echter zeker, ze smaakten allemaal prima.
Toen jullie klaar waren werden alle borden bijelkaar gezet en konden we Kesha en Lotte tot winnend groepje uitroepen. Ze kregen een heerlijke zak snoep en waren niet te beroerd om die met hun mede-scouts te delen.
Terwijl Maylo en Gaby van de overgebleven beslag “Pannenkoeken To Go “ bakten, ruimden jullie weer alles netjes op, maar dit keer zonder een hapje Marmite te nemen…..