Valentijns kaarten maken.

10 februari 2024.
Valentijnskaarten maken.
Nadat de tafels gezellig bij elkaar waren gezet, kon Lisa haar propvolle tas met Valentijnskaartenknutselspul in het midden dumpen. Jullie waren meteen weg van al die leuke dingen, karton met motiefjes, karton met reliëf, stickers in alle vormen en maten, meters siertape, enzovoort.
Er werden niet alleen kaarten gemaakt voor de bekende en onbekende Valentijn, maar ook de ouders werden niet vergeten. Terwijl het Phoenixvendel gezellig pratend aan het fröbelen was, kon de leiding beginnen met de opzet voor de RSW en net zoals de Scouts, had ook de leiding veel inspiratie.
Om 16.00 uur was er een Info-bijeenkomst voor de ouders, waar onder meer het Zomerkamp en de RSW ter sprake kwamen. Het mooie was dat jullie toen zelfstandig aan het opruimen gingen.
Nadat de leiding klaar was met de ouders, konden ook Roger en Els, namens het Promoteam, nog even de plannen uitleggen om meer ouders bij de groep te betrekken.
Al met al dus een productieve middag.