Clubhuis – Update

Het zal de meeste bezoekers aan ons clubhuis wel zijn opgevallen: Er wordt op dit moment druk gewerkt in het clubhuis. Dat komt omdat we van de Gemeente geld hebben gekregen om ons clubhuis zodanig op te knappen dat het nog vijf jaar meekan.

clubhuis01     clubhuis02

clubhuis03

Alle toiletten krijgen een nieuwe vloer en een nieuw kleurtje. Het herentoilet heeft al een nieuwe ondervloer en de muren hebben weer een frisse kleur gekregen. Afgelopen dinsdag is er een nieuw zeil gelegd en vandaag zijn de toiletpotten weer teruggeplaatst. Daarmee is het herentoilet klaar voor gebruik! In het damestoilet is ook al druk geschilderd en wordt er in de komende dagen een nieuwe ondervloer aangebracht.

In het leidershok is het verlaagd plafond vervangen door een kleiner verlaagd plafond. Lange leid(st)ers kunnen dus nu gewoon staan in het leidershok! 🙂
Ondertussen hebben de lokalen van de Beverbabbelaars, de Zonnestralen/Woudwachters en de Bosgeuzen een nieuw laag oxan gekregen en hebben de ramen een verse verflaag gekregen. De verweerde kunstof ruiten in het clubhuis zijn vervangen door glas. Ook buiten is al het één en ander gebeurd. Het voetpad en het pleintje voor het clubhuis zijn opnieuw bestraat en ook rond de kampvuurkuil zijn tegels gelegd. Aan de linkerkant van het clubhuis is de dakrand opnieuw vervangen.

clubhuis05     clubhuis07

clubhuis08     clubhuis11

Op het programma staan nog de vloeren van de lokalen van de Speurders en het Phoenixvendel. Deze worden in de zomervakantie voorzien van een nieuwe laag oxan. Nog voor de Duinenmars zal het hekwerk rond het clubuis vervangen worden door een steviger, meer duurzamer hek. De muren van het lokaal van het Phoenixvendel zullen een nieuw kleurtje krijgen en zo zijn er nog meer klussen die nog dit jaar zullen worden uitgevoerd.

Wilt u meehelpen? Dat kan! Neem contact op met onze voorzitter via deze link!