RSW 2014

Belangrijke informatie over de RSW!
Wanneer en hoe laat?
De RSW is van vrijdagavond 16 mei tot en met zondagmiddag 18 mei.
Van 19.30 uur—20.30 uur kunnen de deelnemers – de patrouilles – worden ingeschreven bij de inschrijftafel. Een patrouille kan worden ingeschreven als het compleet is!
Bij de inschrijftafel wordt er een formulier met gegevens ingevuld, krijgen ze te horen in welk subkamp ze zijn ingedeeld, zetten ze de joker in en krijgen ze een nummer mee, waarmee ze zich kunnen melden bij de fotograaf! Na de foto kunnen de kinderen zich melden bij de subkampstaf met het nummer!

Zondagmiddag rond 15:00 uur is de RSW teneinde. Ouders die de eindceremonie willen meemaken zijn vanaf 14.00 uur van harte welkom!

Waar is het eigenlijk?
Als je de Monsterseweg op rijdt, heb je aan je rechter hand tuincentrum Ockenburg. Het kampeerterrein ligt aan een zij fietspad van de Monsterseweg (zie rode pijl). De weg naar het terrein gaat via de Madesteinweg. Rij hiervoor de 1e afslag links vanaf tuincentrum in, gelijk weer rechts (is RKSV G.D.A. – Voetbalvereniging) tussen de sportvelden door. Vervolgens is het mogelijk om links af te slaan richting het kampterrein (zie rode lijn).
Bij het terrein zijn een tweetal parkeerplaatsen beschikbaar. Één dichterbij (P1) en één verder weg (P2), beide zijn gratis om te parkeren.Omdat P1 kleiner is dan P2 vragen we je op P1 in eerste instantie alleen te gebruiken als Kiss ‘n Ride. Per ingeschreven onderdeel kan één auto bij het terrein zelf staan voor noodsituaties. Die auto rijdt niet via de parkeerplaats, maar via de laad en los-route.