De leiding en bestuur wensen alle jeugdleden en ouders een fijne zomervakantie

Op dit moment zijn de Speurdershorde op zomerkamp in Zandvoort met thema de ridders van de ronde tafel. De Bosgeuzen kamperen op het labelterrein van Sint Walrick in Nijmegen en zijn opzoek naar Wally. De explorers zijn op zomerkamp in Wiltz (Luxemburg)

De padvindsters gaan van 16 tot 23 augustus naar het Merkenveld (Belgie) het thema is Phoenix cruises.

De Zonnestralen en Woudwachters zijn al tijdens de hemelvaart op zomerkamp geweest in Schiedam met als thema Dolfje Weerwolfje. De Beverbabbelaars hebben een weeekend gehad bij het clubhuis met als thema landen.
Wij wensen alle jeugdleden en ouders een hele fijne zomervakantie.
De opkomsten voor de Beverbabbelaars, Zonnestralen, Speurdershorde en Woudwachters beginnen op 6 september. De Bosgeuzen en het Phoenixvendel beginnen op 13 september.