Kamp dag 3, 4 en 5

Nu even een kort berichtje. Het is hier zo gezellig en druk dat we bijna geen tijd hebben op te schrijven.

Een samenvatting van de afgelopen dagen.

Maandag zijn we ’s morgen naar de  hei geweest voor wat spelletjes. ’s middag kregen we een cursus boogschieten van Mick de zoon van Raksha. We hebben met onze eigen bogen mogen schieten. Mick heeft ons met zijn eigen boog laten zien hoe goed hij kan boogschieten. De welpen waren er stil van zo spannend vonden zij het. Omdat het regende hebben we ’s avonds de film Brave gezien op een groot scherm in de eetzaal.

Dinsdag hebben we een riddertoernooi gehad. Aan het eind van de middag vertrokken naar het strand omdaar te eten en lekker in de zee te zwemmen. Omdat het de verjaardag van Foss was hebben we ’s avonds nog ijs met slagroom gegeten.

Woensdag vroeg op om met de trein Amsterdam te vertrekken. We zijn naar het museum NEMO geweest. De welpen hebben zich prima prima vermaakt. Weer terug met de trein. Daarna lekker patat gegeten met een hamburger. Na het eten nog even gespeeld en daarna liedjes gezongen bij het kampvuur.