NL-Doet 2024.

Zo, 2 dagen NL- Doet gehad, 25 vrijwilligers hebben geholpen ons pand weer te verbeteren.
Dank namens het stichtingsbestuur.

Roger Gielisse.

In de middag aangekomen bij de Be Pals voor de NL- Doet actie die door heel Nederland gehouden wordt om lekker te klussen als vrijwilliger. Bij ons als scouting groep natuurlijk van harte welkom om het clubhuis op te knappen met tal van klusjes die we te doen hebben. Gevraagd of de ouders van de jeugdleden hierin iets konden beteken. En zie een leuke groep ouders die gezellig klussen. Lekker bezig met verven, schuren , een containeroverslag maken, boegborden van het gebouw zagen en nog veel meer.

Mirjam Gielisse.

Het NL-Doet weekend.

Op vrijdag 15 maart begonnen er al tal van vrijwilligers te klussen in en om het clubhuis. Trespa platen werden geplaatst rond de dakrand. Nieuwe kisten werden gebeitst. Een hok voor onze vuilcontainer werd geplaatst. Het schuurwerk voor het schilderen op zaterdag werd voltooid en er werden gigantisch veel latjes geschuurd voor onze roltafels.
Op zaterdag 16 maart ging het werk gewoon verder en werd het een échte happening met klussers die overal hun ding deden. De Bevers die een weekend hielden. De Speurders die prachtige kijkdozen maakten, Zonnestralen die de straat versierden en Het Phoenixvendel dat alle aandacht wilde hebben voor de verjaardag van leidster Gaby. Denk daarbij ook de machtige Bosgeuzen bij die je écht overal zag opduiken en dan kun je dus wel spreken van een soort SuperZaterdag bij ons Scoutinggroepie !