Gaby’s verjaardagsfeestje.

16 maart 2024.
Gaby’s verjaardagsfeestje.
Vandaag werd Gaby 18 jaar en dat werd meteen bij haar aankomst natuurlijk al een beetje gevierd.
Ook bij het openen stond ze in het zonnetje, want ze mocht de vlag hijsen en dat is natuurlijk een hele eer…..toch…..
Toen het Phoenixvendel zich terugtrok in het lokaal wachtte Gaby nog een verrassing, want alles was versierd en er stond een lekkere taart. Daarna speelde het programma zich helemaal buiten af in het zonnetje tussen de schilders, schuurders en andere onderdelen door. De stoelen bij de Stoelendans bleven gelukkig twee potjes helemaal heel zodat de NL-Doet vrijwilligers die niet hoefden te repareren en bij het Trefbal werd geen één keer het geverfde houtwerk geraakt en dat was al een prestatie op zich.
Uiteraard ontbraken ook de cadeaus niet en zo kan Gaby terugkijken op een zeer geslaagd feestje.