Opkomst 11 oktober

Vandaag hadden we op ons clubhuis een vossenjacht met allemaal andere welpen uit Den Haag. We hielden dit op ons eigen clubhuis en er waren meer dan 100 welpen, een lekkere grote groep dus!

De dag werd om 14 uur geopend met, helaas een hoop regen, maar ook een superleuk pizzaspel. De regen drukte de pret niet want de welpen hadden het naar hun zin.

Na dit leuke spel verdeelden de welpen zich in goepjes en gingen op zoek naar de vossen. Deze waren verstopt in het bos en aangekleed als een leuk of grappig figuur. De welpen liepen van hot naar her en vonden onder andere een prinses, een keizer, een ijzeren man een soort James Bond, een heks, een tovenaar en een draak. Na de regenbui werd het warm zonnig weer. Gelukkig was er tussen al dat zoeken door, op het clubhuis limonade verkrijgbaar met een lekker koekje. Hierna konden ze er weer tegenaan en renden ze lekker verder om nog meer vossen te vinden. Kortom, een lekkere actieve wandelmiddag voor de welpen.