Ouderdag bij Scoutinggroep Bepals Prinses Juliana

Afgelopen zondag was bij de Scoutinggoep de Bepals Prinses Juliana de ouderdag. Vijftien ouders en twintig jeugdleden verzamelde bij het clubhuis om kennis met elkaar te maken onder het genot van een kopje koffie, thee of limonade.
Roger Gielisse voorzitter van de scoutinggroep opende de ouderdag. Vervolgens werd de groep opgedeeld in 3 kleinere groepjes om een speurtocht te gaan lopen. Na de speurtocht was er een gezamenlijke lunch en na de lunch mochten de kinderen een marshmallow maken bij het kampvuur.
Voor de ouders was er een presentatie waarin wij onze scoutinggroep presenteerde. Daarnaast was de presentatie gericht voor het werven van nieuwe leiding en Flexpool medewerkers. De presentatie is hier terug te zien. Als je niet aanwezig kon zijn bij deze dag maar wel geïnteresseerd bent om onze scoutinggroep te helpen neem dan contact op met Roger Gielisse.
Wij kijken terug op een geslaagde dag.

ouderdag2     ouderdag

ouderdag1