Nieuwjaarsmaaltijd 2016

De Nieuwjaarsmaaltijd.

Dat de Nieuwjaarsmaaltijd bij de Be Pals/Pr.Juliana Scouts iets unieks is hoeven we de leden niet te vertellen. Het begon al met de voorbereidingen waarbij Explorers en Leiding lekker freewheelend alles gewoon even regelden om de jeugdleden een fantastische middag te geven.

Na het maken van het jaarlijkse groepskiekje gingen we met z’n allen sterretjes afsteken en daarna proosten en proesten we op het nieuwe jaar met heerlijke bubbeldrank.
Ook het Nieuwjaarsspel was weer iets unieks, we gingen “Levend Mastermind“ spelen in het bos en uiteraard maakten de jeugdleden al snel goede en foute combinaties…..
Om vijf uur was het de beurt aan een andere Be Pals traditie en dat was met z’n allen door het smalste clubhuisgangetje in Nederland zien te komen zonder de Bevers onder de voet te lopen.
Ook dit jaar hebben alle Bevers het weer heelhuids tot hun tafel gered en daarvoor de complimenten.
Dat de Explorers een machtig onderdeel is, bleek wel uit het feit dat zij keurig regelden dat iedereen een prima bordje met boerenkool met worst en spekkies kreeg, die dit jaar overigens weer geheel door ons Bestuur was gemaakt.