85 Jaar (Sc)out! Open Buurt Dag 24 september 2016

Op zaterdag 24 september 2016 organiseert onze Scoutinggroep een Open Buurt Dag. Tijdens deze dag word het jubileum jaar ingeluid. Hiervoor zijn al onze jeugdleden uitgenodigd. Door hier te klikken kun je de brief downloaden waar alle informatie over de Open Buurt Dag in staat:

Voor deze dag zijn we opzoek naar ouders die willen helpen tijdens de Open Buurt Dag. We zoeken voornamelijk hulp bij het begeleiden van spellen of het begeleiden van een groepje naar de andere locatie. Als je dit leuk lijkt kan je opgeven via het volgende e-mailadres: opendag@bepals.nl

Ook zijn er een Flyer en Poster gemaakt voor de Open Buurt Dag door Tom Schutte. Hiervoor veel dank voor het ontwerpen van de nieuwe flyer.
De flyer en poster kan je via onderstaande link downloaden. We zouden het leuk vinden als iedereen de poster uitprint en voor het raam ophangt:
Klik hier voor de poster.
Klik hier voor de flyer.

Banner Open dag