85 jaar (Sc)out! : Scoutinggroep Be Pals Prinses Juliana organiseert open buurt dag

Op 23 september 2017 organiseert Scoutinggroep Be Pals Prinses Juliana samen met Zo Kinderopvang en Bakkerij Victor Driessen een open buurt dag. Hiermee wordt het 85-jarig jubileumjaar feestelijk afgesloten. Tijdens deze open buurt dag kunnen de bewoners uit de Vogelwijk en de omliggende wijken kennismaken met Scouting.

Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur. Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de ander. Zo ontwikkelen de kinderen en jongeren zich op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te leren.

Tijdens de open buurt dag krijgen de bezoekers in een notendop te zien wat Scouting allemaal inhoudt. Je kunt marshmallows roosteren boven het kampvuur, je laten uitdagen om te gaan boomklimmen, springen op het luchtkussen, geblinddoekt een tent opzetten, een pannenkoek eten, je laten schminken en nog veel meer. Laat jij je ook uitdagen?

Scouting staat open voor iedereen. Geloof, sekse, huidskleur of handicap spelen geen rol. Iedereen is dan ook welkom op 23 september 2017 bij Scoutinggroep Be Pals Prinses Juliana aan de Laan van Poot 93 te Den Haag. De open buurt dag is gratis toegankelijk en wordt gehouden van 13:00 tot 16:00 uur. Kijk voor meer informatie over de Scoutinggroep alvast op www.bepals.nl of https://www.facebook.com/bepals/.

Kun je zaterdag 23 september niet aanwezig zijn maar ben je wel geïnteresseerd in onze Scoutinggroep? Dan ben je altijd welkom om op een andere zaterdag te komen kijken. Via de website kun je zien welke onderdelen er zijn en wanneer ze opkomst hebben. Vragen kun je stellen via het contactformulier op de website.