Opkomsten gaan weer starten op 16 mei!

Beste ouders en Jeugdleden,

Aankomende vrijdag/zaterdag gaan de opkomsten voor de Beverbabbelaars, de Zonnestralen, de Speurdershorde, de Woudwachters en de Dhaulagiri weer starten. Let op de opkomsttijden zijn anders namelijk:

Vrijdagavond

Dhaulagiri 19:30 – 21:00

Zaterdagavond

Beverbabbelaars 09:30 – 11:00
de Speurdershorde 11:30 – 13:00
de Zonnestralen 13:30 – 15:00
de Woudwachters 15:30 – 17:00

Alle ouders hebben vanuit hun onderdeel een brief ontvangen en het draaiboek met meer informatie. Houd er rekening mee dat de opkomsten anders zijn dan jullie gewend zijn. Wij vragen aan de ouders om de jeugdleden te informeren wat er in het draaiboek staat zodat iedereen goed voorbereid op de opkomst aanwezig is.

Het draaiboek kan je hier ook terug vinden: /…/Draaiboek-opstarten-opkomsten-bij-h…

Het Phoenixvendel en de Bosgeuzen hebben besloten om nog niet te starten met hun opkomsten bij het clubhuis. De onderdelen gaan gaan de slag met online opkomsten. Via de leiding en het bestuur informeren wij de ouders en jeugdleden wanneer ze mogelijk wel gaan starten!