Een Historische Opkomst.

16 mei 2020.
Een historische opkomst.
Het was hartverwarmend om te zien dat De Woudwachters en de ouders er weer vertrouwen in hadden om naar Scouting te komen.
Na het openen gingen we weer meteen het bos in voor een potje Buskruit waar sommigen al lang naar uitkeken. Yannick legde alles nog een keer goed uit en begon als eerste zoeker, daarbij moest hij goed uitkijken voor Carolina en Leonor, want die probeerden steeds iedereen vrij te buten.
Yvo was de tweede zoeker en die moest weer goed uitkijken voor Niels die met mooie slidings de bal wegtrapte.
Marc legde daarna het Steen/Papier/Schaar spel uit. In elk team zaten tien fanatieke welpen die weer alle mogelijkheden van het bos gebruikten om zoveel mogelijk kaartjes te veroveren.
Er werd geslopen, in bomen geklommen en keihard gerend en uiteindelijk won het blauwe team met 7 punten verschil.
Ons tijdslot van anderhalf uur wilden we natuurlijk optimaal benutten en daarom kregen jullie iets te drinken terwijl we het derde spel gewoon begonnen.
Vier kinderen streden steeds met elkaar op een autobandenroute. Eerst moest je de band dragen, daarna moest je hem rollen en vervolgens moest je de band over twee banken gooien. Dan weer terug rollen en het laatste stuk weer dragen.
Bij de finale was Guusje in een winnende positie, maar ze vergaat dat ze de band ook nog moest tillen. Marnix verraste daarna Arthur en Adam met zijn gigantische eindsprint.
Bij het sluiten kreeg iedereen een verrassingsenveloppe met o.a. de Stay@home badge, stickers en knutselbeesten.
Thomas, D’Yonn-Dre en Adam mochten ook nog hun prijzen in ontvangst nemen voor hun scores op de Scouting Challenges.
Het was een topmiddag die we écht nooit meer zullen vergeten.