SongFestivalFestival.

Vrijdagavond 1 juli 2022.
SongFestivalFestival / Het BeverWelpenfeest.
Het werd weer een feest om nooit te vergeten, want dat kunnen de Babbelaars, Zonnestralen, Speurders en Woudwachters wel, feesten tot je er bij neer valt !
De leiding had ook al veel voorpret, zo had Marc overal gave verlichting opgehangen en een échte Bowlingbaan neergezet, Nikkolo sjouwde zich een breuk met de krukjes, Zoë zette haar indrukwekkende Soundsystem op, Jonna maakte van de Bar een Jetsettent, Arianne had de aftekenkaart super ontworpen, Bert zorgde voor het dansvloertje, Jasper maakte van niets hengeltjes, Monique regelde alle losse eindjes, Julia was Julia, Jan en Linda zorgden voor de sfeer en de boodschappen en dan kregen we ook nog hulp van Javarustleden Rob en Femke.
Rond half acht zorgden we weer voor een verkeersopstopping op de Laan van Poot, want meer dan zeventig Bevers en Welpen kwamen in de mooiste kloffies naar feest van het jaar. Na een korte uitleg van onze nieuwe opzet zag je al gauw een rij bij het Bowlen en bij het Snoepsjoelen, maar ook bij het Stuurboord/Bakboord in Songfestivalstijl waren er altijd enthousiaste Scouts te vinden.
Het Karaoke stond echt in “The Spotlight” vandaag, want Zonnestralenleidster Zoë had er écht een waanzinnige Karaokebar van gemaakt met perfect geluid.
Speurdersleider Nikkolo was het hoofd van het Casino, alle welpen genoten van het gokmomentje en ze konden daarna gelijk door naar Javarust Rob die het Stoelendansen naar grote hoogte loodste met superspannende potjes. De binnenactiviteiten werden ook al snel gevonden, je kon de Freezzzz doen voor extra prijsjes en Het Rad van Avontuur draaide ook door.
Supermaf was ook het hengelen naar badeendjes, vaak waren dat potjes van jongen tegen meisje die dan eendjes in Huwelijkskostuum moesten opvissen.
Chillen kon je met een drankje en een hapje bij De Songfestivalbar. Er was prik en chips én prikloos en snoep en dat ging bijna allemaal op.
We hadden geen fotograaf ingehuurd, maar Explorerleidster Mirjam had tussendoor wel tijd om leuke plaatjes te maken.
We zouden van dit verslag een indrukwekkend boekwerk kunnen maken met alle anekdotes bij de Posten, maar één ding willen we écht kwijt, jullie waren indrukwekkendoergezellig en duizelingwekkendsupertof !