Zondag 29 mei.

Zondag 29 mei.

Op de laatste dag van een kamp begin je natuurlijk altijd met het opruimen van je slaapspullen en bagage. De sportkleding mochten jullie echter nog niet opruimen, omdat we nog een Smurfen Sportdag voor jullie in petto hadden. Met vier teams deden we een competitie Trefbal met achtervak en lijnbal. Valerie, Leo, Gaby en Evie waren de scheidsrechters en ze zagen vier fanatieke teams die niet voor elkaar onder wilden doen. Bij het trefbal zagen we de mooiste buitelingen om de bal te ontwijken en bij het lijnbal werd er ook nog eens goed samen gespeeld.
Tussendoor was er een snoepronde met allerlei zoete heerlijkheden.
In de middag kregen we ook hulp van Vayoe en Rene en zo werd de Sportdag een echte Explorer Happening. Je moest Smurfen meppen, tijgeren als een Smurf, Zaksmurfen en Skippysmurfen. Leo maakte de foto reportage met fantastische foto’s.
Toen de ouders jullie kwamen halen konden we eigenlijk nog maar één ding doen en dat was sluiten met het liedje “Van Lingelangeletje”.
Het waren een paar hartstikke gave dagen met de allerleukste welpen van Nederland, want dat zijn jullie nou eenmaal !