Zaterdag 28 mei.

Zaterdag 28 mei.

Terwijl jullie nog in je bed lagen, haalde Marc verse croissantjes en chocoladebroodjes. Dat was dus een leuke verrassing bij het ontbijt. Een nog grotere verrassing was dat we vandaag wel konden zwemmen, want het zwembad had het lek boven. Helaas was zwembegeleiding die we voor de vrijdag hadden geregeld niet beschikbaar op zaterdag, dus moesten degenen zonder diploma iets anders doen. Gelukkig waren ze heel sportief en maakten ze er ook een leuke ochtend van bij de kinderboerderij en speeltuin Ot en Sien. De overige welpen werden écht super onthaald bij Zwembad Zuiderpark. We konden naar binnen voor een gunstig prijsje en we kregen twee kleedkamers tot onze beschikking. In het zwembad waren jullie twee uur niet meer uit het water te krijgen. Met z’n allen in de Wildwaterbaan, van de glijbaan, in het Bubbelbad en lekker in het zonnetje in het Buitenbad. Terug in het clubhuis kon je sandwiches bestellen in de keuken en na een uurtje rusten konden we gezellig gaan winkelen op de Leyweg.
Als avondeten hadden we heerlijke wraps en daarna stemden jullie allemaal weer voor vrij spel, want bij de Eendenkooi verveelden jullie je nooit.
De avond werd feestelijk besloten met een paar spannende potjes Stoelendans en een Hoger/Lager Casino met leuke prijsjes.