De Wolf Opkomst.

23 mei 2020.
De Wolf Opkomst.
Bij ons eerste spel kregen de wolven D’Yonn-Dre en Yannick 100 tellen de tijd om zich te verstoppen.
Daarna moesten de andere welpen op zoek naar de wolven, maar als je ze als eerste gevonden had moest je eerst alle andere welpen naar je toe roepen. Op een sein van de welp die de wolven als eerste had gespot mochten de wolven dan proberen om zoveel mogelijk welpen te tikken voordat ze in het veilige vak waren. Het is een hele mond vol, maar iedereen had er heel veel lol in en tikkertje in een dicht begroeid bos is best wel spannend…..
Voor het gevecht om het wolvenvoer gingen we maar weer terug naar het clubhuis. Vier kinderen hielden met één hand een cirkel van touw vast en voor hun neus lag dan een heerlijk bakje wolvenvoer. Ook als je als eerste je voer te pakken had moest je blijven meedoen, want wat is nou leuker om een andere welp te verhinderen dat hij of zij bij het bakje kan.
Iedereen wilde wel twee potjes spelen, maar daarna was iedereen écht kapot. Gelukkig knapte iedereen weer op van het drinken en een rustmomentje bij de kampvuurkuil.
We eindigden met een Hoepelspel waarbij je wel vijf opdrachten kreeg om met de hoepel te doen.
Er was één groepje die de opdrachten leuker vond dan de wedstrijd en er was een groepje dat dacht snelheid te winnen door de hoepel na elke ronde in de lucht te gooien. Het spreekt voor zich dat het derde groepje zo de overwinning kon grijpen door supersnel en superslim te zijn…..net als echte wolven.
Vandaag besloot ook Matti om lid te worden van onze Scoutinggroep en dat vinden wij natuurlijk erg gaaf.