Pinkstertoppers

30 mei 2020.
Pinkstertoppers.
Voor onze derde anderhalfuuropkomst wilden we gebruik maken van de altijd zo mooie grasmat op het Nachtegaalplein….. De grasmat had echter ruimte gemaakt voor een woestijn en zodoende deden jullie de spelletjes in de Sahara.
We begonnen met iets wat jullie eerst mochten oefenen, dat was namelijk het sok werpen over je eigen rug. Iedereen kon het eigenlijk wel, maar omdat je zo’n tien meter moest overbruggen, lukte het niet bij elke worp. Niemand gaf echter op en dat verdiend wel een compliment.
Bij het tweede spel moest je een bal met een heksenbezem langs iedereen van je team loodsen. Door de hobbels en het zand werd de strijd heel spannend en ook nieuweling Leonardo had er heel veel lol bij. Uiteindelijk ging de race om het winnende punt tussen Thomas en Yannick en Thomas was sneller.
Na de welverdiende limonade gingen we touwtrekken. Jammer genoeg kwamen we niet meer toe aan het touwtrekken in groepen, maar individueel stond iedereen zijn wellepie…
Volgende week gaan we Matti, Martin en Francesco installeren en wie weet willen Bob en Leonardo ook wel lid worden van de geweldige Be Pals.