Dhaulagiri Kookwedstrijd.

Afgelopen vrijdagavond 3 november was de opkomst van de explorers. Op het programma stond koken wat was voorbereid door Anna, Sophie en Riley. Na de opening werd er uitleg gegeven. Het zou een ware kookwedstrijd worden waarbij er door een vakkundige jury punten werden gegeven. Riley, Sophie en Anna natuurlijk. Ze hadden in het clubhuis ingrediënten verstopt die door de 3 groepjes gezocht moesten worden. Hierna kon er begonnen worden met het snijden van groentes en fruit. Met kohlmann branders werd er gekookt, pasta. Iedereen was er druk mee en behoorlijk fanatiek. De jury lette ook op het hele plaatje, oftewel het er ook mooi moest uitzien.

Ondertussen bakte de begeleiding voor zichzelf nl. wraps met schnitzel, sla, paprika en saus. Helaas buiten mededinging.

Na een spannende strijd, proeven en keuren won het team van Vayu, Rene, Thijn en Abel. Gefeliciteerd mannen!!
Na afloop moest er flink schoongemaakt en afgewassen worden.
Bedankt dames voor het organiseren van de opkomst. Top!!!


Groet van de begeleiders Mirjam, Marc en Ruud.