Een nieuwe traditie.

11 november 2023.

Het begin van een traditie.

Het Phoenixvendel begon vandaag aan een nieuwe traditie. Deze opkomst gingen ze records zetten die elk jaar getest kunnen worden, zelfs over twintig jaar.

Er waren meteen al een recodhoudsters “ Appel in blokjes snijden “, “Ballen gooien” en “Zilveruitjes Jeu de Boules”. Maar na een uurtje werden die records alweer verbeterd. Het record “Handstand” zal nog wel een tijdje blijven staan en ook het “Hoedje vouwen” is met 8 seconden bijna niet meer te verbeteren. Het “Beschuit fluiten” was meer een record in het lol maken en dat kon je ook wel zeggen van het “Chappie Bunny” zeggen met zoveel mogelijk marschmellows in je mond…..

De “Eskimo Kick” en het “Bezemsteel balanceren” waren zeer uitdagend, maar voor het “Boksen onder de knie” is nog geen record gezet.