Dhaulagiri Hike.

Weekend gestart met installatie van de nieuwe explo’s die we verwelkomen bij de Daulaghiri van de Be Pals/Pr. Julianagroep. . Maar liefst zes explo’s die met z’n alle geïnstalleerd werden is wel heel bijzonder en ook goed om dit zo te doen. Daarna tijd voor ander programma want na wat korte spellen was het tijd om iets te drinken en ons voor te bereiden op een hike. De groep werd verdeeld in 3 groepen zodat er een instructie voor de avond plaats vond. Elke groep werd naar een andere locatie geleid om zo zeker te weten dat ze elkaar niet makkelijk konden vinden. De opdracht op locatie was dat ze terug naar het clubhuis moesten lopen elke groep op 15 km afstand dus een gelijke strijd. Onderweg waren er opdrachten die ze konden doen voor punten. Doe een dans en film dit, maak een rap en zing hem enz. Groepen deden hun best en hebben het prima gedaan en super naar hun zin gehad. Kortom weer leuk om te doen en ieder heeft een aardig stukje gelopen.