Op stap met Steven en Sterre Stroom


Na het Bever-openingslied gingen we met Sterre en Steven Stroom eerst een tijdje uitwaaien op het strand en langs de zee op zoek naar mooie steentjes, schelpen en andere schatten.

Door de koude wind gingen we bij de volgende opgang naar de duinen weer van het strand af. We liepen naar een grote speeltuin aan de Wieringsestraat. Daar konden de mannen klimmen en klauteren, glijden en tikketje spelen dat het een lust was. Af en toe deden ook andere kinderen die daar aan het spelen waren met de jongens mee. Tussendoor werd er wat gedronken en lekkers gegeten. Na een fijne tijd daar te hebben gespeeld liepen we een heel stuk terug naar het clubhuis. Onderweg kwamen we de ouders van Esra tegen in het bos met zijn hondje Jackson. In ons Beverlokaal sloten we af met het Bever-sluitingslied. En we bekeken nog even alle schatten die onderweg naar het strand en op het strand gevonden waren.