Bello de Hond

Rebbel vertelde dat zij haar hond Bello kwijt was. Bello was het bos in gegaan. Om hem te vinden waren plaatjes van hem en wat vragen en opdrachten. We gingen dus op speurtocht.

Na de speurtocht gingen we tekenen. Met het voorbeeld hiernaast probeerden we eerst Bello de Hond te tekenen. Tijdens het tekenen dronken we vruchtenthee en aten we lekkere popcorn en had Suzanne ook nog winegums uit te delen. Na zo gezeten te hebben deden we een kring/tikspel met het liedje Bello de hond. Tot slot zijn we in de wijk naar een pleintje gegaan met een doos knikkers en leerden de jongens een knikkerspel. Onderweg daarna toe ontstond er weer spontaan een tikspel waar bij de jongens lekker aan het rennen en lachen waren. Na het knikkerspel hadden we nog ca. 10 minuten over en gingen we naar een klein speeltuintje met grasveld. Daar kon nog even verder geklommen en geklauterd worden en vooral Pepijn daagde iedereen uit om hem te tikken. Daarna werd het weer tijd om naar het Beverlokaal te gaan en het Beversluitingslied te zingen. De ouders kwamen de kinderen ophalen en namen de tekeningen en de andere ,onderweg in het bos gevonden, voorwerpen mee naar huis.