Schaatsen bij het Cool Event.

2 januari 2016.
Schaatsen bij het Cool Event.
Onze Scoutinggroep mag dan de traditie hebben van de Boerenkoolmaaltijd, bij de Woudwachters gaan we al vanaf de oprichting schaatsen op de eerste opkomst van het jaar.
En dit jaar is er waarschijnlijk een traditie bijgekomen, want het glijden op de Roetsjbaan bij de Pier viel ook in zeer goede aarde.
Dit jaar waren er al een aantal welpen vroeg bij en die stonden dan ook al om kwart voor twee op het ijs. De rest volgde om twee uur en vanaf dat tijdstip waren jullie niet meer van het ijs te krijgen.
Na een tijdje rond geschaatst te hebben viel jullie oog op de bananensleetjes en daar zaten jullie soms wel met z’n vieren op, terwijl hij dan werd geduwd door een andere Woudwachter.
Ook de leiding stond dit jaar natuurlijk weer op het ijs en tussendoor regelden ze dat jullie chocolademelk en koekjes kregen.
Om 15.30 uur werd de baan vrijgemaakt voor een IJshockey-clinic en daardoor kwamen we op het briljante idee om naar de ijsglijbaan bij de Pier te gaan.
Dit was een schot in de roos want jullie genoten met volle teugen van de supersnelle ijsbaan én het feit dat we van de organisatie veel langer mochten glijden dan normaal.
Dit was een heerlijke manier om het nieuwe Woudwachtersjaar te beginnen en volgend jaar komen we er natuurlijk niet meer onderuit…..dan gaan we ook weer schaatsen én glijden.