De Boom In Opkomst.

16 april 2016.
De Boom In Opkomst.
Tijdens het “Voetje van de vloer” konden jullie nog niet de boom in, maar de volgende twee uur waren jullie alleen maar in, om en tussen de bomen te vinden.
Het eerste half uur was het vooral zoeken naar een goede plek om de hut te maken, maar toen jullie eenmaal gekozen hadden, ging het snel. Één groep maakte een klassieke hut door heel veel takken tegen een overhangende boom te plaatsen en uiteraard werden al die takken ook op maat gezaagd. Het tweede groepje vond een plek tussen drie stevige bomen en bouwde van daaruit muurtjes op.
Het derde groepje vond een plek hoog in een boom, want volgens hun was het dan pas écht een boomhut. Het was ook de opkomst waarop we jullie moesten vertrouwen met onze handzagen en waarop jullie leerden dat je alleen maar dode bomen mocht omzagen. We hadden maar één pleister nodig vandaag, dus onze complimenten.
Na een uurtje bouwen was er een korte pauze met limonade en tomatensoep en die gingen jullie natuurlijk nuttigen in jullie eigen hut.
Vandaag was Ben er voor de tweede keer bij, Duncan voor de derde keer en Thomas, Jayden en Jawole kwamen voor het eerst meedoen.
Bomen06