De bulldozer opkomst

25 juni 2016.
De Bulldozer-opkomst.
Ja hoor, we konden deze week lekker zonder jas het bos in. We begonnen op de paden, maar al gauw zagen jullie een minieme ingang in het struikgewas en via een heel leuk paadje kwamen we bij een zandvlakte waar we het eerste Bulldozerspel speelden. Jullie moesten met de ruggen tegen elkaar de andere ploeg wegduwen en dat viel nog niet mee als je je lekker had vastgezet in het mulle zand…..
Na de grote Bulldozers deden we het spel met kleine Bulldozers en die potjes waren nog spannender, want soms draaiden de Bulldozers om elkaars as heen !
We vervolgden onze weg via een diepe duinpan begroeid met o.a. veel hulst en daarna renden we een heel steil stuk duin op en af. Ook de trap die er naast lag was heerlijk om snel op te rennen.
Met uitzicht over Duindorp maakten we nu drie Bulldozers die via een hindernisbaan zo snel mogelijk moesten afleggen. De route had een hele scherpe bocht waar elke Bulldozer bijna uit vloog…..geinig toch….die boch….
Nadat we de duinen uit waren wilden jullie weer een diep stuk bos verkennen en dat mocht uiteraard van de leukste Welpenleiding van Nederland. Na een tijdje kwamen jullie ineens allemaal het bos uitgerend…..jullie dachten dat wij hadden gefloten, maar dat waren de Scouts van de Bosgeuzen die er ook een spel speelden.
In gezelsschap van een heerlijk speelse herdershond liepen we naar de volgende zandvlakte waar je als bestuurder een op hol geslagen Bulldozer op de handrem moest zetten. De tanden vlogen door de lucht en bloed vloeide rijkelijk, maar jullie gingen als echte bikkels door.

Om half vier waren we weer bij het clubhuis voor de limonade met extra traktatie en daarna deden we “Sûr Qui ?, Sûr Moi !” je moest dan geblinddoekt raden bij wie je op schoot zat. Degene bij wie je op schoot zat mocht wel met verdraaide stem “Sûr Moi !” zeggen.
Ook het laatste spel op deze laatste normale opkomst van het seizoen was een goude oude die erg goed ontvangen werd. Het was namelijk “ Krantenmep “.

En zo is er weer bijna een seizoen afgelopen met de Woudwachters in de hoofdrol.
Mis echter ook niet de Bever/Welpen Disco op vrijdag 1 juli !

En op 9 juli gaan we dan voor de eerste keer op Zomerkamp met de Woudwachters, dat wordt echt een supergave week !

Bulldozer