De Duinenmars

Het was droog en toen Fred arriveerde nam hij ook nog het zonnetje mee….. wat wil je nog meer tijdens een Duinenmars. Alle Woudwachters waren prima op tijd en iedereen was gezellig met iedereen aan het kletsen en spelen bij het verzamelpunt. Om kwart over één precies gingen we naar de start, waar Taco het eerste knipje kreeg voor de 10 kilometer. Han en Fred vormden de achterhoede en Bert en Lisetta waren de komende uren voorop te vinden. Ze waren daar niet alleen, want ook Ella, Giulia, Amin en Sebastiaan liepen constant voorop. Net achter de voorhoede liepen Deomi en Lizzy en die hadden het extra gezellig, want hun moeders waren mee. Na een tijdje vormde zich ook een middengroep met Lisette, Kangning, Floris en Fred en daar dan weer achter kreeg Han gezelsschap van Chico met zijn kids die prima overweg konden met Lucas, Taco en Yannick.

We waren in een recordtijd bij de stempelpost van de vijf kilometer en daarna konden jullie rusten op jullie favoriete grasveld….. alhoewel, van rusten kwam er weinig, omdat jullie lekker de duinen ingingen om avonturen te beleven. Na een half uurtje kwamen jullie met enige tegenzin weer naar beneden en toen liepen we met een fikse pas weer naar Kijkduin. Bij de ijsboer mochten jullie een ijsje uitzoeken en daarna kreeg iedereen zijn of haar medaille.

Deze Duinenmars was écht oergezellig en dat kwam vooral omdat jullie top met elkaar omgingen !