De strandopkomst

Het was prachtig weer, dus je zou denken dat een strandopkomst niet in het water

kon vallen. Toen we echter op het strand aangekomen waren, werd al gauw duidelijk dat de enorme wind het bijna onmogelijk maakte

om op het strand te vertoeven. Gelukkig hadden jullie wel zin om naar de nieuwe, gave, speeltuin in de duinen te gaan. Vandaag had Floris zijn vriendje Carlo meegenomen en die voelde zich meteen op zijn gemak bij de

Woudwachters. Eerst liepen we langs de wilde koeien en daarna probeerden jullie alle speeltoestellen uit in de speeltuin terwijl de leiding de spelletjes uitzette.

Na een kwartiertje wilden we beginnen met het programma, maar toen vroegen jullie of jullie een hut mochten bouwen en dat mocht natuurlijk. We hadden gelukkig touw, schepjes en emmertjes meegenomen en die konden jullie goed gebruiken. Naast het bouwen van de hut gingen jullie ook dingen opgraven als echte archeologen en tussendoor genoten jullie van de limo en de marschmellows.

Helaas voor Luana kon er dus niet gezwommen worden in zee, maar dat gaat haar deze zomer vast nog wel lukken. We misten vandaag Yannick, Fabio, Lizzy en Deomi, die gingen meedoen met de Scouts-onderdelen en dat is ze heel goed bevallen.