De Wilde Honden

08 februari 2014.

Als er een thema aansloeg dit seizoen,dan was het wel dit thema. Met het “Iemand is ‘m,niemand is ‘m “speelden we een wilde hondenspel na waar ook nieuweling Andor zich goed in kon vinden. Soms belandde de bal in de modder,maar dat deerde jullie niet en als je de bal wilde gooide,gleed je zelf soms vreemd onderuit. De Wilde honden hebben ook een territoriumdrift,dat betekend dat ze allemaal de baas willen zijn over een stuk bos. Dit werd super nagespeeld met het “vakduwspel”,waarbij je anderen uit je vak moest duwen. Wat waren jullie sterk en slim,maar ook eerlijk en oplettend.Bij het tweede potje veroverden jullie allemaal een eigen plek. Dat je ook een verhaal heel actief kan vertellen werd duidelijk met het “Wilde Honden “verhaal dat jullie om de beurten mochten vertellen. Bij het woord “bloedspoor” moest je uit het midden een stuk touw zien te bemachtigen en als dat niet lukte mocht je het verhaal verder vertellen.

Bij de limonade vierden we Joe’s verjaardag,hij had zelf een heerlijke cake gemaakt en die ging er goed in.

Na de limonade deden we een spel wat zelfs Bas van de ochtendhorde,alleen maar kon omschrijven als wild en ruig. Met een team Wilde Honden moest je een kadaver wegslepen naar je eigen hol,alleen wilde dat andere roedel dat ook doen. Het werd enorm spannend,maar er werd ook veel gelachen.

Vandaag werden ook Lorenzo en Duuk geïnstalleerd,en uiteraard moesten ze eerst een opdracht doen. We speelden tikkertje,waarbij de tikker precies dezelfde route moest lopen als degene die getikt moest worden.

 wildehonden 16