Opkomst met Kaa de slang

22 februari 2014.

We dachten jullie bij het eerste spel een plezier te doen met een klein speelveld,maar na één keer “slang en vogel”te hebben gespeeld wilden jullie al een groter veld.Om de beurt was je de prooi van de slang en moesten de andere welpen je als slang omsingelen.Dit spel viel goed in de smaak bij jullie.
Hierna kwam de slangenhindernisbaan.Omdat je hem met een groepje moest afleggen werd het soms heel spannend.Jullie mochten ook zelf een hindernisbaan uitzetten en die werd nog mooier dan die van de leiding.

Dat wij als mensen ook kunnen bewegen als slangen kon je goed merken bij het spel waarop je op een aantal basketballen vooruit moest rollen.Gelukkig mochten de andere welpen je steeds helpen door de achterste ballen steeds voor je neer te leggen.

Nu iedereen lekker uitgewaaid was konden we makkelijk het knutselen aanbieden.Jullie mochten een kronkelslang maken die balanceerde op een houten stokje.Eerst de slang kleuren en dan knippen,of net als Joe zelf je slang ontwerpen.

We eindigden met het zeer pittige “Giftige Slang”,je hield elkaar vast in een kring en dan moest je elkaar tegen de giftige slang trekken.Vooral Kangning en Ella waar daar zeer bedreven in,maar ook de anderen hielden lang stand.

Ook nog even de complimenten voor de Jantje Beton Collecte,we hebben voor de Woudwachters maar liefst
€ 208,73 verdiend !

Kaa 08