De Geheime Toren

1 maart 2014.

We begonnen met een hartstikke spannend smokkelspel,waarbij je van vier torens die in het bos waren verstopt,geheime tekens moest pikken.Het kwam vooral aan op goed speuren en sluipen,maar er werd ook op de levens van de smokkelaars gejaagd.Jullie waren lekker fanatiek en dat maakte het zo gaaf.
Na dik een uur gingen we een spel spelen waarbij je de toverlamp moest beschermen tegen een dief,elk potje werd met volle overgave gespeeld en iedereen mocht een keer dief en bewaker zijn.
Dat een toren van bloem voor zoveel plezier kon geven merkten we bij het toren snijden.Op een toren van bloem lag een muntje,nu mocht iedereen om de beurt een stukje bloem/meel wegsnijden…….maar als het muntje viel had je verloren.
Als heerlijke Scouting uitsmijter hadden we een Survivalbaan naar de Geheime Toren.De eerste pogingen werden nog voorzichtig gedaan,maar toen jullie eenmaal wisten hoe de baan in elkaar zat gingen jullie steeds sneller.
Het was een fantastisch slot van een fantastische opkomst.