Bakopkomst met Messoea

15 maart 2014.

Het is gelukt ! De eerste bakopkomst waarbij niemand zich in de vingers sneed !
We begonnen de bakopkomst in prima bakvorm bij het spel Tienbal.Er waren twee partijen en je kon een punt winnen als partij,als de bal tien keer achter elkaar door jouw partij was gevangen.Ook nieuweling Sem deed lekker fanatiek mee en het bleef lang spannend wie zou gaan winnen.
Bij het tweede spel zaten vier koks vast met de koksmutsen en zo moesten ze door een smalle keuken manouvreren.Twee koksmutsen vielen aan de binnenkant van ouderdom uit elkaar,maar dat mocht de pret niet hinderen.
Intussen hadden Fred en Lisetta alles klaargezet voor het maken van appelflappen en wafels.Het bakken zit jullie duidelijk in het bloed,want jullie maakten perfekte appelflappen en het beslag voor de wafels werd zo luchtig geslagen dat het wel leek of de wafels een sponsstructuur kregen.
We besloten de opkomst met een waanzinnige Ren Je Rot kwis van Hindira.Wat is een Barbapappa ? En nog veel meer maffe vragen waren er te beantwoorden.

Na het sluiten waren er ook welpen die hun goedbaksels meenamen naar huis,dan konden de ouders ook een keertje iets lekkers eten…..