Computerproblemen…

22 maart 2014.

Sommige welpen herkenden het meteen,maar er waren ook welpen die nog nooit van de klassieker Pacman hadden gehoord.Wij gingen dit spel “levend” spelen met echte spookjes…..In dit geval wilden Pina,Ella en Lisette heel graag spookje spelen met als handicap dat hun benen samen waren gebonden.Toch hadden de Pacman’s het niet makkelijk bij het verorberen van de balletjes,want in het doolhof liep je vaak vast.
Het tweede spel had een computervirus in de hoofdrol,het zocht blind naar de software en die had maar drie stappen tot de beschikking om in veiligheid te komen.Sommige van jullie speelden een voorzichtig Virus,maar je kon het ook als Esra doen als een Virus dat wild in het rond sprong…..

Van de computermuizen bleef ook niet veel over nadat ze in de pan waren gehakt.Dit was een heerlijk maf Woudwachtersspel,je moest een computermuis in een pan laten zakken en naast de pan stond dan iemand met de deksel.Als er äfsluiten”werd geroepen moest de muis uit de pan worden getrokken,voordat die vastzat onder de deksel !
Na dit spektakel volgde iets rustigs wat meteen erg leerzaam was,we deden namelijk Memory met allerlei dingen die met computers te maken hadden…..maar wat was een floppy ook al weer…..

Na de limonade kregen we bezoek van onze voorzitter,want die wilde heel graag Lisetta en Hindira installeren als leidster bij ons gave onderdeel.Na hun installatie hadden Lisetta en Hindira ook nog een gedicht voor ons gemaakt over hoe leuk het in de toekomst nog gaat worden met hun.
Samen deden ze ook het laatste spel met jullie en dat was “Stuurboord/Bakboord” in computerthema.De opdrachten waren hilarisch,zo moest je bij “Candy Crush” net doen alsof je snoep kapot trapte en bij “Virus” moest je doen alsof je een vreselijke ziekte had.

Na de opkomst vroegen we aan Mees of hij ook Woudwachter wilde worden en dat wilde hij wel.Op 12 april wordt hij geïnstalleerd.