Het Sport-insigne

12 april 2014.

Het was een prachtige middag om aan de teamsporten en de teamspirit te werken,maar ook de individuele sporter in de welp kreeg drie keer de kans om uit te blinken.
Het Emmercricket moest even goed worden uitgelegd,maar toen jullie alle spelregels begrepen ging het er spannend aan toe tussen de teams van Pina en Ella.
Hierna was de behendigheid aan de beurt,je moest namelijk bierviltjes vervoeren tussen je tenen en dat viel nog niet mee.
Bij het volleybal mochten de teams van P en E weer tegen elkaar.Beide teams waren aan elkaar gewaagd,want er werd over en weer gescoord,gevangen en gemist…..
Hoe simpel kan een spel zijn,met wat gaten in de grond en enkele tennisballen kon je laten zien hoe goed je kon mikken en dat liet vooral Carlo zien met zijn 33 punter.
De knaller van de opkomst was wel het vérspringen,omdat we dat hartstikke goed in het losse zand konden doen.Jullie namen gigantische aanlopen,vlogen vervolgens door de lucht en kwamen meters verder neer.Erg gaaf om mee te maken.
Terug in het clubhuis verzonnen jullie een heleboel leuke programma-ideetjes voor de komende drie maanden en daarna was het tijd om Mees te installeren.
Als installatiespel deden het tikspel waarbij de welpen de kring vormden die de tikker tegenhield,maar Mees doorliet.
Dit was zo leuk dat we het een paar keer speelden,totdat het toch écht tijd was voor Mees om zijn belofte af te leggen.

Vandaag waren er ook weer zes Woudwachters die zich opgaven voor het Hemelvaartkamp,hartstikke leuk !
Ook zijn er al drie Zonnestralen die met ons meegaan.