Vreemde dieren bij de Talaab Poel

10 mei 2014.

Door de regen zou je gaan denken dat de Talaab Poel buiten zijn oevers zou treden…..en dat gebeurde dan ook.
Gelukkig waren jullie niet bang voor wat nattigheid en dus waren we de eerste vijf kwartier lekker buiten te vinden.
Eerst deden we een spel met een gekko die zijn eigen staart niet mooi vond en daarna volgden een paar spannende potjes rugbytraining met de Afrikaanse Leeuwen.Ondanks dat het er af en toe hard aan toe ging,bleef iedereen volop in de strijd.Ook Sabine,het vriendinnetje van Lisette,was niet bang voor de leeuwen.

In de speeltuin hadden we een veld uitgezet voor een soort trefbal waarbij de vreemde dieren van veld konden wisselen.Een aap en een beer waren de dieren die ze moesten afgooien en dat viel écht nog niet mee.

In het Woudwachterslokaal legden we het spel “Pang Pang ” uit,een kringspel waarbij je heel goed moest opletten en snel moest reageren.Jullie pikten het goed op en zo werd het een hoogtepuntje van de middag.
Na de limo met koek was het tijd om onze hersenen weer eens te laten werken.We deden namelijk een rondje dierennamen opnoemen,alleen moest elk volgend dier beginnen met de laatste letter van de vorige.

Nu we wat rust hadden gehad konden we weer RENNEN !
Er was een leeuw die ons in de put deed belanden met een opgerolde krant,maar als je de muts van de leeuw kon afpikken,mocht jij de leeuw zijn.
De haai kwam bij het laatste spel al zwemmend het lokaal in,hij wilde platvissen pletten,maar die bleken soms zo glad als een aal….

Vandaag was ook Fanghong weer meegekomen met Kangning en hij gedroeg zich al als een echte Woudwachter !