De Ninja-opkomst

24 mei 2014.

Ongelovelijk hoe lang jullie op één been konden staan en dat ook nog op een krukje.Eigenlijk vielen jullie alleen maar om doordat je ergens om moest lachen of door je buurman.
Het échte ninjawerk kwam met het tweede spel,jullie moesten opgaan in de omgeving en dat deden we met het spel “10 tellen in de rimboe”.Het werd pas moeilijker toen je steeds korter de tijd had om een schuilplaats op te zoeken.
Hierna moesten jullie als Ninja een gevangene bevrijden en daar kreeg je maar twee stapstenen voor.We zagen heel veel manieren om over te komen,maar toch was de ninja-manier de enige die werkte.

Als geintje deden we daarna het Ninja-spel van Expeditie Robinson.Eerst sta je dan met de ruggen naar elkaar toe en na het commando “NINJA” draaide je om in een ninja-houding.Vervolgens moest je dan proberen een hand aan te tikken van degene die naast je stond.
De limo deden we in de speeltuin en daarna werden jullie watersmokkelaars met hele lange rietjes.Het leek heel simpel,houdt zoveel mogelijk water in het rietje,maar toch was er één groepje dat niks morste.

De vingervlugheid van de ninja’s oefenden we met het pasta-sorteerspel.Jullie moesten zo snel mogelijk zes soorten pasta sorteren en dat ging jullie goed af.

We eindigden met een variant op de werpsterren van de Ninja’s,we gingen namelijk darten op ballonnen en daar waren jullie heel goed in.