Het Dolfje Weerwolfje kamp

Samen met welpenhorde de Zonnestralen beleefden negen Woudwachters een onvergetelijk kamp in Schiedam.
Het begon al met de maffe spelletjes in de avond, zoals het te vondeling leggen in een grote doek en kreeg een mooi vervolg met een spannende Dropping.
De volgende dag vierden o.a. Dolfje’s verjaardag met veel actieve spelletjes zoals zaklopen en een dienbladenrace,maar we knutselden ook prachtige wolvenmaskers en bakten heerlijke muffins.
In de avond konden we naar de bioscoop waar de film over Dolfje werd gedraaid en uiteraard was daar popcorn bij.
Op vrijdag gingen we er op uit met o.a. de bootjes,de skippyballen en het touwtrektouw.We deden verderop in het park vier gave spelen met als hoogtepunt natuurlijk de bootjes overtrekken over de sloot.
‘s-Middags volgde een relaxte speurtocht met opdrachten en in de avond hadden we een kampvuur én een nachtspel.

De koek was nog niet op,want op zaterdag gingen we eerst lekker shoppen en daarna sprongen we in een heerlijk verfrissend zwembad met bubbelbaden,glijbanen en een buitenbad. Het werd een lange dag,want toen we terugkwamen bij het clubhuis mocht iedereen gaan voorbereiden voor de Bonte Avond die tot in de Bonte Uurtjes duurde…..
Op zondag was het snel opruimen geblazen en dan aftaaien naar de speeltuin en de kinderboerderij en met frietjes als lunch sloten we een supergaaf hemelvaartkamp af.