Naar de Nishaaniplaats,diep in het bos

7 juni 2014.

Vandaag was de opkomst waar velen naar hadden uitgekeken,op avontuur in het bos.
We begonnen met het zoeken naar een goede stok,want iedereen kreeg een knapzak met inhoud.Daarna kregen jullie als opdracht het zoeken naar een goede uitkijkboom.Lisette zat als eerste helemaal boven in een boom en daarna volgden Fang Hong,Esra,Joe en Carlo.
Een echte Woudwachter kan ook heel goed sluipen en de ogen gebruiken.Hindira,Bert en Fred gingen met een plaatje van een vogel het bos in,nu moesten jullie zo dichtbij mogelijk sluipen en de vogels natekenen zonder dat de leiding jullie zag.De eerste vijf minuten gingen door het bos als een olifant door de servieskast,maar daarna gingen jullie helemaal op in het groen.
Na een korte hike gingen we aan de knapzak met grote hompen cake,want daar hadden we gewoon trek in.
De volgende opdracht was om gezamelijk een tent op te zetten en daarna roosterden we worstjes boven een vuurtje.
Eigenlijk verdienen jullie wel een survivalbadge…..

Kangning en Sebastiaan deden vandaag mee met de Bosgeuzen,net als twee welpen van de ochtendhorde.Ze hadden een kikke middag op het strand dus de verkenners zijn vandaag al een stuk minder eng geworden.