De Plantenopkomst

21 juni 2014.

Vandaag begonnen we met het spel ” Het Fort “,dit had niets met planten te maken,maar het was wel een spel dat in goede aarde viel…..
Daarna gingen we het bos in om planten en bloemen te verzamelen voor ons herbarium.Inderdaad,iedereen mocht een verzameling groen gaan drogen.Op het ogenblik liggen de schriftjes onder een zwaar gewicht,dus na de vakantie zien we de resultaten pas.

De hoofdmoot van het programma hadden we gereserveerd voor het maken van mini-kasjes die we daarna vulden met sterrekers,bruine bonen,tuinbonen,sperciebonen en pompoen.Jullie waren lekker origineel bezig,want we zagen ook kasjes met scheidingswandjes…..
Over een week hebben jullie je eerste oogst sterrekers en de bonen kun je ook langzaam zien ontspruiten.

Onderhand was het tijd geworden om Fang Hong te installeren.Hij moest eerst voor zonnebloem spelen,daarna voor body-guard en tot slot als inspecteur.Dit deed hij zo vol enthousiasme dat we hem ook met veel plezier inlijfden bij de Woudwachters.